Din leverandør av kassesystemer kasseløsninger POS

Din leverandør av

kassesystemer kasseløsninger POS

Vet du allerede hva du ser etter?

Dette kan vi hjelpe deg med

Butikker

Spisesteder

Andre bransjer

Med våre kasseløsninger fra PCK kan din bedrift ha alt på et sted. Dette gjør det enkelt å holde styr på varetelling, kundeinformasjon og økonomien. Med et brukervennlig display og rask installasjon er det også lett å sette seg inn i.

Kundeklubb

Noe av det dummeste bedrifter gjør er å miste kunder de allerede har. En god måte å unngå dette på er å opprette en kundeklubb. Gjennom PCK sine kasseløsninger kan du enkelt registrere kundeinformasjon og ta i bruk Diller (kundeklubbprogram) automatisk. Dette systemet forholder seg til alle personvernregler og optimaliserer kommunikasjonen med dine kunder, slik at du kan fokusere på andre ting. Her kan man også lage lojalitetsprogrammer som for eksempel kaffekort og lignende.

Integrering mot nettbutikk

Det er mange som har en form for nettbutikk, enten det er for produkter eller som en take-away løsning. Begge deler er mulig med PCK. Her er systemet direkte integrert slik at alt som kjøpes i nettbutikken vil automatisk blir registrert i din varetelling.

Integrering mot regnskapsprogram

Våre kasseløsninger vil fungere med de fleste regnskapsprogrammer som gjør det effektivt å bruke, forårsaker mindre svinn ved å minimere brukerfeil og optimaliserer tiden til ansatte (noe som kan spare deg penger).

Kortinnløsningsavtaler

Det er mye å tenke på når du driver en virksomhet. Kortinnløsningsavtalene dine er muligens det siste du vil tenke på, men her kan man spare mye penger! Bankkortselskapene tar ofte 2-3% av hver eneste betaling, noen helt opp i 5-6% prosent! Det blir fort mye penger. Her har vi gunstige avtaler som gjør at du kan spare store summer ved et enkelt bytte.

Kontakt oss her om du ønsker mer informasjon om dette.

Selvbetjeningskasser hos Stella

Selvbetjeningskasser er automatiserte betalingsstasjoner som lar kunden selv skanne, bestille og betale for sine varer uten behov for assistanse fra kassemedarbeidere.

Betalingsterminaler

Betalingsterminaler har blitt en vanlig del av de flestes hverdag. Vi har de siste 20 årene sett hvordan betalingsterminaler har gått fra å være stasjonære, store maskiner hvor vi sveipet bankkortet, til og så kunne ha lette, små, bærbare terminaler hvor vi kan «tappe» med kort eller mobil.

Betalingsterminaler har beveget seg enda et teknologisk skritt fremover med telefonløsninger hvor enhver Android-mobil kan i praksis fungere som en betalingsterminal. Dette gir mulighet for en fleksibilitet vi ikke har hatt tidligere.

Bankterminaler

Sammen med våre konkurransedyktige leverandører tilbyr vi bankterminaler i alle typer og størrelser. Stella tilbyr både stasjonære, mobile (wifi/gsm) og portable terminaler.

Kortinnløsningsavtaler

Vi har et samarbeid med NETS og Swebank som tilbyr gunstige kortinnløsningsavtaler. Dette sikrer at du som sluttkunde aldri betaler mer enn du burde for alle korttransaksjoner gjennomført i din virksomhet. Dess høyere volumet på banktransaksjoner er, jo bedre avtale kan vi hjelpe til å fremforhandle. (Gjelder ikke banaxept).

Med Stella sine kasseløsninger får kundene mulighet til å velge den løsningen som passer deres virksomhet best.

Kassasystem med Stella gir deg

Full lagerstyring – Systemet og eget personal vet alltid hva som finnes på lager.

Administrering av egen butikk fra hvor som helst – hent ut kontinuerlig oppdatert statistikk fra der du befinner deg.

Flere typer betaling – kombiner betaling via kort, kontant, vipps eller faktura, eller kanskje en kombo av alle?

Fakturering – har du større kunder? Send de faktura på tidspunkt dere blir enige om.

QR-koder – print ut QR koder som kunden kan scanne for å få mer informasjon om varen.

Kjedeløsning – har du flere enn en butikker? Se lagerstatus, hent ut statistikker, reserver varer osv på tvers av kjeden.

Gavekort – Trykk opp egne laminerte, bruk QR kode, en tallkode eller en vanlig kvittering – valget er ditt.

Ønsker du å vite mer om POS?

Bruk skjemaet for å ta kontakt med oss i dag!