IT Drift

Som kunde hos Stella IT kan din bedrift få en digital trygghet i hverdagen. Her er det frihet til å velge en løsning som passer akkurat din bedrift.

Dette kan vi hjelpe deg med

Våre tjenester innenfor IT Drift

Stella Total

Med Stella Total tar vi over IT-ansvaret for din virksomhet.

Dette inkluderer:
Kartlegging av virksomhetens
IT-tilstand og sikkerhet.
Oppsett
Rådgivning
Drift
Support

Alt dette leveres til en fast månedspris så du slipper uforutsette kostnader.

Fra 1000kr/pr bruker pr/mnd.

Fordeler med Stella Total
- Et kontaktpunkt for alt som omhandler teknologi, hvor vår IT-tekniker har kjennskap til din virksomhet.
- Rask respons.
- Sikker back-up løsning så kunden ofte ikke vil legge merke til at den har blitt tatt i bruk. Dette betyr at om det skulle skje noe med internettforbindelsen så vil det sømløst bli flyttet over til 4G/5G-nett, og ofte vil våre teknikere løse problemet og sette bedriften din tilbake på nett uten at du legger merke til noen endring.
- Økt produktivitet: En problemfri IT-hverdag gir mer tid til andre, viktigere ting.
- Overvåkning av maskinvare og helse.

Stella Frihet

Med Stella Frihet kan din bedrift fremdeles ha eget IT-personell som håndterer de daglige oppgavene, mens vi kan supplere med det som passer bedriftens behov.

Her er det frihet til å velge og vrake!

Steg 1: Kartleggingssamtale over telefon/e-post (eventuell befaring om ønskelig/nødvendig).

Steg 2: Bli tilsendt et tilbud, skreddersydd deres behov.

Steg 3: Oppstart av tjenester.

Bredbånd: Fiber/xDSL/IP-VPN/SD - WAN

På nett med høy hastighet og maksimal stabilitet. Vi vet at din bedrift er helt avhengig av rask, stabil og sikker nettilgang for å kunne fungere på best mulig måte. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det helt avgjørende å velge riktig kommunikasjonsløsning med smarte tilleggstjenester. Vi leverer internett via ulike teknologier, og tilpasser alltid løsningen etter ditt behov.

Trådløse soner

De aller fleste kjenner til og bruker trådløst nett i en eller annen form. Men et skikkelig trådløst nett tilbyr så mye mer, og folk forventer også mer av et trådløst nett i dag enn for kun noen få år siden. Med våre trådløse soner kan du enkelt tilby både åpne og lukkede nett der gjester ikke har tilgang til det lokale nettverket, begrense båndbredde for f.eks. eksterne brukere, samt at nettet kan bygges ut i nærmest uendelig omfang, samtidig som sikkerheten er ivaretatt.

Brannmur / Datasikkerhet

Den viktigste enkeltfaktoren for å beskytte bedriftens nettverk mot uønsket tilgang!Vi vet at datasikkerhet og branmmur er tung materie de færreste ønsker å bruke tiden sin på. La derfor oss håndtere dette for deg.Vi har teknisk personell som til enhver tid står parat til å bistå for at nettopp din bedrift skal få nyte godt av alle tjenestene der ute – uten at det går på bekostning av sikkerheten.

VPN-tilgang til bedriften

Som nevnt over er brannmuren til bedriftens nettverk noe man bruker for å sikre at uønsket tilgang utenfra stoppes på en effektiv måte. Men av og til ønsker man tilgang utenfra velkommen, da f.eks. ansatte trenger tilgang til ressurser i det lokale nettet. Vi hjelper gjerne med oppsett av slike VPN-tilganger, så de ansatte kan gjøre jobben sin uansett hvor de befinner seg geografisk.

Maskinvare

Vi fører hardware fra de fleste markedsledende produsenter, og kan tilby det meste av utstyr til kontoret og de ansatte. Våre teknikere kan bistå med oppsett, opplæring, support og drift.

Microsoft Teams

Sørg for god kommunikasjon mellom de ansatte med rett verktøy. Alltid siste versjon av Office på inntil 5 enheter for hver bruker – arbeids-PC, hjemme-PC, nettbrett, telefon, etc. i tillegg til mail på Exchange-plattform. Bedre blir det ikke! La gruppene jobbe sammen i sanntid, direkte fra Office-programmene de bruker hver dag. Forenkle infrastrukturen med Microsoft Teams som en samlet plattform for anrop, konferanser, video og deling av informasjon.

Ønsker du å vite mer om IT Drift?

Bruk skjemaet for å ta kontakt med oss i dag!