Bredbånd / Fiber

Gjennom våre gode samarbeidsavtaler med landets største operatører, leverer vi fiber i hele Norge!

Hvor mye koster bedriftsbredbånd i måneden?

I en digitalisert hverdag er en stabil og sikker internettforbindelse kritisk for bedrifter i enhver størrelse, det skal bare fungere.

Hvor mye bedriftsbredbånd koster i måneden er derfor en viktig del av enhver bedrift. Dette er fordi et bedriftsbredbånd er mer enn bare en kostnad – det er en investering i produktivitet, effektivitet og sikkerhet. Men hvor mye koster egentlig bedriftsbredbånd i måneden?

Hvor mye koster bedriftsbredbånd i snitt?

I snitt koster bedriftsbredbånd i Norge mellom 800 og 1500 kroner per måned. De billigste abonnementene koster rundt 900 kroner per måned, mens de dyreste kan koste over 3000 kroner per måned.

Prisen på bedriftsbredbånd varierer avhengig av flere faktorer

Hastighet: Bedrifter har ofte behov for høyere hastigheter enn privatkunder for å håndtere store datamengder og sikre effektiv drift.

Tilleggstjenester: Noen bedrifter har behov for analyse av trafikk, mange ekstra ip-adresser, hosting av mail / websider og mange andre tilleggstjenester

Tilkoblingsteknologi: Bedrifter kan velge mellom fiberbredbånd, mobilt bredbånd og kobberbredbånd, som alle har forskjellige prisnivåer.

Hvordan kan du finne det billigste bedriftsbredbåndet?

Det er flere måter du kan finne det billigste bedriftsbredbåndet på:

Ha en klar ide om hva ditt behov er: Ved å vite hva din bedrifts eksakt behov er, blir det lettere for leverandører å skreddersy løsninger som passer best. Dersom du ikke vet, hjelper vi deg med en trafikkanalyse

Ta kontakt med noen som kan forhandle for deg. Du kan kontakte bredbåndsleverandører direkte for å få et pristilbud, men Stella IT er en stor innkjøper som ofte får de beste prisene.

Velg en hastighet som passer dine behov: Det er ikke nødvendig å velge den raskeste hastigheten hvis du ikke bruker bredbånd til mye datakrevende aktiviteter.

Finn riktig leverandør: Det finnes mange leverandører der ute. Vårt fokus er å levere høy kvalitet på produkt og service, noe som resulterer i at våre kunder får raskt, problemfritt bredbånd med sikkerhet i at vi stiller opp om det skulle oppstå noe uforutsigbart. La oss gjøre jobben for deg. Kanskje går du ned i pris, med litt ekstra funksjonalitet med på kjøpet.

Tips for å spare penger på bedriftsbredbånd:

Velg en hastighet som passer dine behov: Det er ikke nødvendig å velge den raskeste hastigheten hvis du ikke bruker bredbånd til mye datakrevende aktiviteter.

Finn riktig leverandør: Det finnes mange leverandører der ute. Vårt fokus er å levere høy kvalitet på produkt og service, noe som resulterer i at våre kunder får raskt, problemfritt bredbånd med sikkerhet i at vi stiller opp om det skulle oppstå noe uforutsigbart. La oss gjøre jobben for deg. Kanskje går du ned i pris, med litt ekstra funksjonalitet med på kjøpet.

Stella IT: Bedriftsbredbånd til en pris du kan smile av

I Stella IT forstår vi at bedrifter har unike behov. 

Vi tilbyr derfor skreddersydde bedriftsbredbåndsløsninger med fokus på:

Konkurransedyktige priser:Vi tilbyr bedriftsbredbånd til priser som er blant de laveste i Norge.

Høye hastigheter: Vi tilbyr et bredt utvalg av hastigheter for å dekke behovene til alle bedrifter.

Stabilitet og pålitelighet: Vi bruker toppmoderne 4G/5G- backup teknologi for å sikre at du alltid har en stabil og pålitelig internettforbindelse.

Sikkerhet: Vi tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte bedriften din mot nettangrep og datatap.

Fleksibilitet: Vi tilbyr fleksible abonnementsvilkår slik at du kan velge den løsningen som passer best for din bedrift.

**Vi er overbevist om at vi kan tilby deg det beste tilbudet av bedriftsbredbånd.

Et sikkert, stabilt og lynraskt fibernett

Hva er fibernett?

Det kan fort bli teknisk og avansert når man snakker om teknologi og internett. Hva er forskjellene på bredbånd og fiber, og hva er det som utgjør et raskt nett fremfor et sakte ett? Her er en enkel forklaring.

Internett og bredbånd er ofte to begrep som forveksles, men dette er nemlig to forskjellige ting!

Bredbånd er teknologien som gir deg tilgang til internett. Skal man sammenligne det med strøm, så er bredbånd strømkabelen inn til huset, mens internett er selve lyset i lampen. Det er lyset du ønsker, men du må ha strøm inn i huset for å få lys.

Fiber, eller optisk fiber, er en type høyhastighets internettforbindelse som bruker tynne glasstråder til å overføre data ved hjelp av lysimpulser. Denne teknologien har revolusjonert måten vi kommuniserer og får tilgang til informasjon på.

Bredbånd levert via kobberledninger var tidligere standarden. Disse type forbindelser har lavere kapasitet enn fiber- og er ofte mer ustabile, og derfor ikke å anbefale.

Fordeler med Fiber:

Høyhastighets internett: Fiber gir lynrask internettforbindelse, og støtter alt fra streaming av HD-video til online gaming uten forsinkelser.

Stabilitet: Fiberforbindelser er kjent for å være svært stable og pålitelige, med minimalt tap av signaler eller hastighet.

Lav latens: Minimale forsinkelser er avgjørende for sanntidsapplikasjoner som videokonferanser, og fiber tilbyr lavere latens enn andre forbindelser.

Kapasitet: Fiber har høy båndbreddekapasitet, noe som betyr at flere enheter kan koble seg til internett samtidig, uten tap av ytelse.

Fiber gir nærmest ubegrenset nettkapasitet, og kan utgjøre en stor forskjell når du skal ha videosamtaler, laste ned store filer eller jobbe med store datafiler.
Vi mener at internett er noe som bare skal fungere. Vi oppfordrer derfor alltid kunden til å velge våre back-upløsninger via 4G/5G. Dette sikrer kunde mot nedetid, og kostnader knyttet til dette.

Våre mange samarbeidspartnere på fiber og bredbånd gjør at vi kan hjelpe deg med å finne riktig leverandør. Vi setter opp løsningen og blir ditt kontaktpunkt for alt som omhandler internett. Er du bekymret for egen sikkerhet på internett, hjelper vi gladelig til på det området også.

En av våre største leverandører er Global Connect, en av Norges ledende aktører på fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter. De har et landsdekkende nett på 40.000km, som samlet knytter 90 norske byer sammen.

Du har mye annet å tenke på i din bedrift, internett er noe som bare skal fungere raskt og være trygt å bruke. Ta kontakt med oss, så ordner vi det slik at dere får et sikkert, stabilt og lynraskt fibernett.

Ønsker du å vite mer om Bredbånd/Fiber?

Bruk skjemaet for å ta kontakt med oss i dag!